Reiki

Alles is energie, ook jij en ik. Reiki is de Levensenergie die stroomt door alle levende wezens, mens, dier en natuur. Reiki zorgt voor verbinding, liefde, rust, bewustwording en heling op vele lagen.

  • Reiki behandeling
    1 uur | € 45,=

Hoe werkt Reiki?

Reiki is eigenlijk heel eenvoudig; je geeft energie door aan de ander. Dit doe ik via mijn handen. Ik leg mijn handen in verschillende posities op jouw lichaam. Zo stroomt de extra energie precies naar die plaatsen waar jij het nodig hebt om pijn op lichamelijk en/of emotioneel gebied te verminderen of zelfs te laten verdwijnen.

REIKI VAAG & ZWEVERIG

Welnee, ik ben zelf een nuchtere Bennekomse en sta graag stevig met mijn beide voeten op de Veluwse bosgrond.

Wat doe je zelf als je flink je knie stoot? Dan roep je misschien eerst een prachtig woord, maar dan gaat al snel je hand naar je knie om erover te wrijven. Met het wrijven creëer je warmte en je bedoeling/intentie is dat de pijn weg gaat. Je stuurt dus je aandacht en energie naar je knie toe. Zie je… zo gek is Reiki niet.

Rust en Ontspanning

Een Reiki behandeling duurt ongeveer 60 minuten. Hierbij lig je ontspannen op een zachte behandeltafel en houd je je kleding aan. Ik leg mijn handen in verschillende posities op jouw lichaam neer om de extra energie te laten stromen naar de plekken waar jij het op dat moment hard nodig hebt. Je zou kunnen zeggen dat ik nauw samenwerk met jouw eigen herstellende vermogen en afweersysteem.

Ze zeggen wel: “Eline, je hebt magische handjes.” Een mooie omschrijving van de bijzonder intense warmte die gevoeld wordt vanuit mijn handen, die jouw lichaam rust en diepe ontspanning geeft. Je kunt trillingen, rillingen of tintelingen voelen, dat geeft aan dat er energie verschuift of afvloeit en je dus “oude troep” aan het opruimen bent. Zo ontstaat er weer rust en ruimte in de verschillende lichaamssystemen, spieren en organen, maar ook in je gedachten, patronen, emoties en bewustwording.

Na de Reiki behandeling krijg je een lekker kopje thee om de afvalstoffen af te voeren en even rustig bij te komen. Mocht je er behoefte aan hebben, dan is er altijd ruimte voor een gesprek. Ik kan met je meekijken naar de betekenis van de eventuele spanning in je lichaam en je helpen inzicht in jezelf te krijgen. Ik plan de behandeling ruim in, zo is er altijd voldoende tijd voor jou.

WAT KAN EEN REIKI BEHANDELING VOOR JOU DOEN?

  • het geeft een diepe ontspanning
  • heft energie-blokkades op
  • ontgift het lichaam
  • activeert het zelfherstellende vermogen van het lichaam
  • geeft extra energie voor lichaam en geest om jezelf weer terug in balans te brengen
  • brengt je weer in contact met jezelf, met wie je werkelijk bent

Reiki & Cranio Sacraal Relaxatie Therapie

Naast mijn Reiki Masterschap ben ik ook Cranio Sacraal Relaxatie Therapeut. Een hele mond vol, maar wat heel in het kort betekent dat ik diepe ontspanning aan kan brengen in het bindweefsel, waardoor ik tot op celniveau kan samenwerken met het lichaam. Reiki en Cranio Sacraal Relaxatie Therapie vloeien moeiteloos in elkaar over en zijn voor mij een onafscheidelijk gouden team. Weet dus dat je bij mij geen standaard Reiki behandeling ondergaat, maar dat je er altijd een heel mooi en waardevol extraatje bij krijgt.

ANCIENT WINGS | Molenkamp 17 | 6721 CX  Bennekom | Tel. 06 138 999 66 | ancientwings@chello.nl