Een gebrek aan rust is één van de belangrijkste oorzaken van stress; van een neerslachtig futloos gevoel en van lichamelijk niet energiek en in balans zijn. Rust is de pauze die je nodig hebt om weer op kracht te komen, energie op te bouwen, een opgejaagd gevoel om te zetten naar go-with-the-flow, je volle en onrustige hoofd ruimte te geven en ontspanning te brengen in je lichaam. Rust brengt blijheid, een energiek gevoel en positiviteit bij je terug.

Zo kan ik je helpen

Thuis is de rust vaak ver te zoeken… bij mij in de RUST-RUIMTE mag je jezelf weer terugvinden.

HOTSTONE MASSAGE

Laat je vastzittende spieren ontspannen en je vermoeide lichaam tot rust komen onder de heerlijk warme basalstenen. Het gewicht en de warmte van de stenen zorgen ervoor dat er tot diep in de spieren gemasseerd kan worden.

REIKI

Alles is energie, ook jij en ik. Als je het gevoel hebt dat je energie-level laag is en het hier en daar stagneert, wat zich ook kan uiten in vage klachten, dan kan ik je helpen door energie via mijn handen aan jou door te geven. Zo steigt jouw energie naar een fijner level en ontstaat er ruimte en ontspanning in lichaam en geest.

COMPLETE UITRUSTING

Geniet van deze ultieme rust-combinatie. Herstel de verbinding tussen hoofd en lichaam met een uitgebreide ontspannen Hotstone Massage van je rug, schouders en nek in combinatie met de diepe rust van Reiki.

Ook in Complete Uitrusting XL

CRANIO SACRAAL
RELAXATIE THERAPIE

Ervaar deze vriendelijke en zachte uitnodiging aan je lichaam, om rust en ruimte te creëren voor optimale (bewegings-)vrijheid. Met zachte manipulatieve bewegingen in het bindweefsel ontstaat er tot in de diepere laag van lichaam, geest en ziel volledige rust en ruimte.

De krachtige rust van

Ancient Wings

Hoi, mijn naam is Eline en in mijn fijne RUST-RUIMTE zorg ik er met Massage en Reiki voor dat jij kunt ontspannen, opladen, ruimte maken, ademen en jezelf weer terug mag vinden.

De RUST-RUIMTE is een warme ruimte waar je je veilig mag voelen en helemaal jezelf mag zijn. Rust zorgt voor relativering, het brengt orde in je gedachten en laat je zien en voelen wat voor jou het meest belangrijk is in het leven, zonder daar zwaarmoedig in te worden. Rust geeft je jouw ruimte, creativiteit en blijheid weer terug. Voor mij is er niets mooiers dan jou weer stralend de RUST-RUIMTE uit te zien lopen. Ontspannen op weg met vernieuwde inzichten en een opgeruimd gevoel.

IK WERK ALLEEN MET VROUWEN 

Dankbaar

Ancient Wings heeft 5 STERREN uit 19 reviews

Eline werkt vanuit liefde en doet een Reiki behandeling met heel veel rust en een groot gevoel. De praktijkruimte is met zorg gecreëerd en zorgt bij mij voor rust. Alleen al daar zijn, is voor mij de helft van de behandeling.

Ook deze keer kwam ik weer heerlijk ontstrest en met een rustig hoofd bij je vandaan. Ik kijk uit naar de volgende afspraak.

Monica Berens

Vanmorgen mijn gewonnen prijs verzilverd… wauw… wat een beleving, zo tot rust gekomen… Ik moet echt vaker dit momentje voor mezelf nemen.

Wendy Oelderik

Geen rug/schouder pijn meer na de fijne behandeling van Eline. Ik kwam weer helemaal relaxed naar buiten.
Echt een aanrader!

Ilse Maassen

ANCIENT WINGS | Molenkamp 17 | 6721 CX  Bennekom | Tel. 06 138 999 66 | ancientwings@chello.nl